Rahangol.jpg

Egy kis ráhangolódás és már kezdjük is.

A lányok hitetlenkednek, hogy valóban képesek lesznek megtanulni rajzolni, de aztán belevágunk...

Adrienn mikor ehhez a feladathoz érünk, felhúzza szemöldökét és a sünit választja. Egyértelműen látszik a rajzán, hogy tökéletesen megértette, hogyan kell különböző felületeket létrehozni. Ezután már nincs is mit csodálkozni az önarcképén:

Adr2.jpgAdr1.jpg

Fantasztikus, mert ami ritka itt az első pillanattól látszik és szépen alakul is mind a négyőjük stílusa.

Ildikó önarcképét érdemes összevetni a többiekével, maga a megtestesült festőiség. Lágy tónuskezelése nagyon ritka. Kiváncsi vagyok a festésére.

Ildiko1.jpgild2.jpg

utsim_1.jpg

Gabi már rég kitette a falra az önarcképét, mikor még mindig hitetlenkedve nézi.

Hát ezt nem gondoltam volna..mondogatja, és mosolyog:

Gag1.jpggabcic.jpg

Megértem, itt most érdemes volna megmutatni az első rajzát, de mivel nem beszéltük meg, hogy közzétehetem így legföljebb később pótlom. Ő viszont ki tudta hozni a maximumot a 8B-s ceruzából. A többiek csak nézték, hogy a kezében mennyivel sötétebben fog. Az általa választott cica szeme, mint a mély tó.

És akkor elérkeztünk Boglárkához, aki már az első pillanattól kezdve másképp rakta föl a tónusokat. Majd egy későbbi bejegyzésben visszatérek még a teknikájára. Most viszont nézzük az önarcképét:

Bog1.jpgbreszl.jpg

Itt külön részlet nagyítást rakok föl, hogy jobban megnézhessétek. Hidegtűs rézkarc finomsággal dolgozik.Boglo.jpg

Lehet gratulálni nekik!

A bejegyzés trackback címe:

https://rajzoldmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr104909279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása